Over Ons

Wie zijn wij?

In 2011 zijn wij ons bedrijf gestart, genaamd Lovv.

Lovv staat voor Leuk Origineel Veelzijdig Verrassend.

Wij hebben inmiddels 4 geregistreerde merken, te weten LOVV, HGN, HGN OUTDOOR.

Maar omdat ik al jaren creatief bezig bent in verschillende design teams, en het creatieve gedeelte toch bleef kriebelen, zijn we ook gestart met  BaBaBa voor het creatieve gedeelte welke verzorgd wordt door mij onder de naam van Artstudio CreamonkeyPatricia.

Wij zijn ooit begonnen met het delen van onze kennis op creatief gebied, d.m.v. het geven van workshops aan volwassenen en kinderen, sieraden maken, mixed media enzovoorts en de verkoop van sieraden van Lovv© gemaakt door onze eigen creator.

Doordat wij door Covid geen workshops konden geven, hebben wij de beslissing genomen om partnerverkoper te worden op Bol.com. Dat betekende dat al ons geld werd geïnvesteerd in oa. goederen om online te verkopen. Inmiddels 3 jaar verder doen wij dit nog steeds en zijn inmiddels flink uitgebreid. Je vind ons onder de naam LOVV of HGN op Bol.com.
Luisterend naar onze klanten hebben wij onze goederen zo veel mogelijk aangepast aan de wensen van de klanten.
Dit kun je bijvoorbeeld zien aan onze bbq en parasolhoezen die van superieure kwaliteit is, en handige snufjes hebben, aangepast aan de wensen.

Al snel besloten wij om naast Bol ook op andere kanalen te verkopen zoals  wij ook te vinden zijn op Makro/Metro
En voor de meer persoonlijke aandacht besloten wij ook een eigen webshop te gaan openen.

Omdat wij zo veel vragen kregen of wij door wilden gaan met het creatieve gedeelte en zoals gezegd bleef het kriebelen, hebben wij toen besloten om daar voor een nieuwe webshop te lanceren onder de naam Bababa.nl

Dus bij deze!!!    

Wij van Bababa.nl vinden het onwijs belangrijk om een goede klantenservice en een goede helpdesk te zijn voor jullie, onze klanten. 

 Op onze contactpagina vind je hoe je met ons contact kunt opnemen.